Poliția Locală Sector 2 a dat amenzi mai multor șoferi care au intrat pe interzis

În urma sesizărilor primite din partea cetățenilor, Poliția Locală Sector 2 a desfășurat o acțiune de sancționare a conducătorilor auto ce nu respectă semnificația indicatorului rutier “accesul interzis” cu excepția S.T.B. ciclomotoarelor bicicletelor si motocicletelor fără ataș, instalat pe Calea Moșilor, între str. Sfinților și bd. Hristo Botev (arterele din Sectorul 2).

Reglementarea este menită să fluidizeze transportul public local, în special pentru linia de tramvai nr. 21, unul dintre cel mai importante și încărcate trasee STB. 

In cadrul acțiunii au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale.

După cum se știe, Primăria Capitalei a interzis de anul trecut accesul mașinilor pe Calea Moșilor, între bd. Carol și Piața Sf. Gheorghe. 

Pe această porțiune, mașinile circulau pe linia de tramvai, nefiind disponibilă o bandă dedicată, astfel că mijloacele de transport în comun stăteau blocate în trafic și câte 20 de minute.

După aplicarea noilor reglementări, am derulat mai multe acțiuni de informare a conducătorilor auto care au fost depistați că nu le respectau, ocazie cu care au fost atenționați despre modificările survenite în zonă.

În prezent, se aplică amenzi contravenționale celor care ignoră indicatorul rutier cu accesul interzis.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati