A fost lansat proiectul „Management al performanţei în cadrul Primăriei Sectorului 2”

Vineri, a avut loc conferinţa de lansare a proiectului „Management al performanţei în cadrul Primăriei Sectorului 2”, prin care Primăria Sectorului 2 vrea consolidarea capacităţii sale administrative pentru susţinerea unui management calitativ şi performant.

„Este un proiect cofinanţat în proporţie de 98% de din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă. Prin acest proiect urmărim implementarea, în cadrul Primăriei Sectorului 2, a cadrului comun de autoevaluare a modului de funcţionare a instituţiei noastre.

Este un instrument de management al calităţii care a fost iniţiat de reţeaua administraţiilor publice europene şi are obiective bine determinate: în primul rând de a introduce în rândul administraţiei cultura excelenţei şi principiile managementului total al calităţii, de a ghida administraţia publică în matricea ciclului complet, respectiv planificare, implementare, verificare şi acţiune.

Important, şi ce ne interesează pe noi, este ca acest proiect odată implementat să identifice domeniile de îmbunătăţire a activităţii şi, în primul rând, acest principiu al managementului excelenţei totale şi să prioritizeze acţiunile pe care le vom întreprinde pe baza punctelor tari, identificate de evaluatori”, a declarat primarul Toader Mihai.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati