Smiley s-a tuns și a donat părul unei asociații care luptă pentru persoanele diagnosticate cu cancer

De câțiva ani, Smiley a decis să nu-și mai tundă părul și a adoptat un look mai îndrăzneț și mai rebel, care nu a fost tocmai pe placul admiratorilor, scrie wowbiz.ro.

Însă, seara trecută, artistul a luat o decizie radicală. Vedeta i-a anunțat pe internauți că se tunde. Gest care speră să fie apreciat, iar noul look să îi aducă numai laude.

Dar mai mult decât atât, cântărețul spune că a luat această decizie pentru a face o faptă bună. Smiley s-a tuns pentru a-și dona părul unei asociații care luptă pentru persoanele diagnosticate cu cancer, pentru care se fac peruci.

”18.06.2022. Scrijelesc și eu, pe peretele asta de aici, data de mâine, să rămână scris: Mâine mă tund! Freza nouă, look nou, laude din stânga și din dreapta (sper), dar cel mai important este că părul ăsta al meu, care a fost subiect de discuție atâția ani, este acum

și de folos. Îl donez pentru realizarea de peruci pentru pacienții oncologici. Le mulțumesc că au dat sens și valoare părului meu. Dacă aveți cum și decideți să vă tundeți, donați-vă părul sau DONAȚI bani, Fiți buni! Tunși, netunși, sufletul contează și poate face lumea mai bună!”, a scris Smiley în online, înainte de a se tunde.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati