Prefectul Capitalei cere măsuri urgente în contextul caniculei

Prefectul Capitalei, Toni Greblă,  le-a cerut astăzi reprezentanţilor Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă să ia măsuri şi să pregătească acţiuni specifice pentru sezonul de vară, având în vedere că în perioada următoare vremea va fi caniculară. 

Astfel, prefectul cere amenajarea, în oraș, a unor puncte medicale de prim ajutor şi de adăpostire a bucureștenilor, precum şi intensificarea controalelor în restaurantele, terasele, magazinele și în alte locuri în care se produc şi se comercializează produse alimentare perisabile.

“Toate instituțiile trebuie să colaboreze foarte bine în această perioadă în care, în București, temperaturile sunt ridicate. Trebuie să fim foarte bine pregătiți și să implementăm toate măsurile necesare pentru a contribui la reducerea disconfortului populației în intervalele de caniculă”, a declarat prefectul Toni Greblă.

De asemenea, Toni Greblă a cerut şi verificarea sistemelor de aer condiţionat din mijloacele de transport în comun ale STB.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati