Lucrări ale elevilor de la Liceul Tonitza, expuse în spațiul expozițional al Primăriei Sector 1 din Piața Amzei

Iubitorii de artă din Capitală pot admira, timp de o lună, creațiile celor mai talentați elevi ai Liceului de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” în  spațiul expozițional al Primăriei Sectorului 1 din Piața Amzei nr. 13.

Este vorba despre lucrările elevilor din clasa a XI-a și a XII-a de la secțiile de scenografie, pictură, grafică, ceramică,  sculptură, design vestimentar, ambiental și industrial ale Liceului Tonitza, care au fost premiați la concursurile naționale de profil.

Expoziția „Olimpiada Națională de Arte Vizuale” organizată de către profesorii acestui liceu de tradiție al Sectorului 1 va fi deschisă publicului până în data de 28 iulie, în fiecare zi de luni până vineri, între 10:00 și 16:00.

Vernisajul expoziției a avut loc în seara zilei de 28 iunie 2022, în prezența primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, care le-a transmis elevilor aprecierea sa pentru talentul și munca lor precum și susținerea administrației locale a Sectorului 1 în promovarea creațiilor acestora:

„Acesti elevi sunt o mândrie pentru Sectorul 1, iar efortul și talentul lor trebuie apreciate și sprijinite de către noi toți. De aceea, ușa primăriei va fi întotdeauna deschisă pentru sprijinirea tinerilor talentați pentru ca lucrările și mesajul lor artistic să fie cunoscute de către locuitorii Capitalei”, a afirmat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati