A fost inaugurată o subunitate nouă de pompieri la Domnești

Președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma, a participat joi la inaugurarea unei subunități ISU, la Domnești.

„E un centru de comandă modern, foarte bine pus la punct, care va deservi localitățile Domnești, Clinceni și Ciorogârla, dar și Cartierul Latin din orașul Bragadiru. Până acum, în caz de incendiu în Domnești, interveneau echipe din București și de la ISU Giurgiu. Acum, intervenind chiar de aici, pompierii vor ajunge mult, mult mai repede la cei în nevoie. Când arde o locuință, chiar și câteva secunde fac diferența între viață și moarte.

Din păcate, numărul intervențiilor crește de la an la an în această zonă. Dacă în 2017, pompierii au avut aici aproximativ 120 de intervenții, în 2020 au avut 250. Iar trendul continuă să fie crescător. 

Îi felicit pe toți cei implicați în acest proiect atât de benefic pentru comunitate! La inaugurare au mai participat și ministrul Afacerilor Interne, domnul Lucian Bode, domnul secretar de stat Raed Arafat, primarul localității Domnești, Adrian Ghiță, și, evident, reprezentanții ISU București-Ilfov. Vreau în mod deosebit să le mulțumesc pompierilor, tuturor echipajelor de pompieri! Zi de zi, pentru noi și pentru siguranța noastră, pompierii înfruntă pericolul și necunoscutul. Ei sunt adevărații eroi”, a scris Thuma, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati