Incident la Pasajul Unirii din Capitală. Un autocar a rămas blocat – FOTO

Un autocar a rămas blocat, luni, 5 septembrie, în delimitatorul de la Pasajul Unirii din Capitală. Evenimentul vine la o zi după ce porțiunea subterană s-a redeschis circulației șoferilor.

Informația a fost publicată inițial, ieri, pe grupurile de Facebook, iar apoi a fost preluată inclusiv de primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, care a și explicat motivele producerii incidentului.

Edilul susține că șoferul nu a ținut cont de regulile și semnele de circulație, resticția de înălține a autovehiculelor – 3,5 metri – fiind semnalizată corespunzător:

”Respectați regulile și semnele de circulație afișate clar încă de la intrarea în Pasajul Unirii!

Altfel, riscați să vă răniți, pe voi sau pe alți participanți la trafic, să vă avariați mașinile și să suportați cheltuielile de refacere pentru eventualele distrugeri provocate la acest obiectiv realizat și pus în siguranță de comunitatea Sectorului 4.

Ieri, un șofer de autocar a ignorat semnul de circulatie pe care era specificată clar înălțimea maximă pe care un autovehicul trebuiă să o aibă pentru a putea intra în pasaj, și a rămas blocat în poarta de protecție de dinainte de intrarea în tunel.”, a precizat Băluță.

Tot primarul spune că dacă nu ar fi existat poarta respectivă, incidentul s-ar fi putut transforma într-o tragedie.

Pasajul Unirii a fost redeschis duminică seară

Circulația prin Pasajul Unirii s-a redeschis duminică, la ora 20:00, după ce a fost închis timp de două luni pentru lucrări de punere în siguranță. Lucrările au fost făcute de Primăria Sectorului 4 și au costat 12 milioane de euro.

Pasajul a fost închis pe 19 iunie, iar lucrările de punere în siguranță au durat 77 de zile.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati