Teatru de păpuşi pentru copiii internaţi în spitalele bucureştene

Primăria Capitalei, prin Biblioteca Metropolitana Bucureşti, împreună cu Asociaţia Taxiul cu Bomboane, organizează specaole de teatru cu păpuși pentru copiii internaţi în spitalele bucureştene.

În cadrul proiectului „Dincolo de ziduri”, Teatrul de păpuşi „Licurici” al Bibliotecii Metropolitane Bucureşti şi Asociaţia Taxiul cu Bomboane vor susţine reprezentaţii de teatru începând din 18 februarie, în trei spitale bucureştene.

Astfel, pe parcursul anului, în fiecare zi de marţi, teatrul de păpuşi poposeşte la Spitalul Clinic de Copii Dr. „Victor Gomoiu”, în fiecare miercuri la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, iar joia la Centrul de Recuperare pentru Copii „Dr. Nicolae Robănescu”.

„Licurici” este singurul teatru de păpuşi din cadrul unei biblioteci de interes public, care, de mai bine de 40 de ani, bucură mai multe generaţii de copii.

Aceeaşi misiune o are şi Asociaţia Taxiul cu Bomboane care din anul 2012 s-a implicat in diverse acţiuni caritabile de notorietate precum: „Seara de Poveste”, „Pui de Pernă pentru Pui de Om”, „Ciorăpelul cu Bomboane”, „De Vorbă cu Delfinii”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati