Fiul interlopului Sadoveanu, care practica vrăjitoria în judeţul Ilfov, a fost reținut pentru înșelăciune și șantaj. A făcut descântece de 50.000 de lei

Fiul unui interlop, în vârstă de 16 ani, care practica vrăjitoria în judeţul Ilfov, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

Băiatul este acuzat de înșelăciune și șantaj de o tânără din judeţul Neamţ care ar fi fost păgubită de 50.000 de lei.

O tânără din judeţul Neamţ fost păgubită de 50.000 de lei de către un adolescent de doar 16 ani din judeţul Ilfov, care pretindea că oferă ritualuri oculte în schmbul unei sume de bani. Vrăjitorul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, acesta fiind acuzat într-un final de înșelăciune și șantaj de către păgubită, notează Antena3 CNN.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, tatăl minorului este liderul clanului Sadoveanu iar mama acestuia este vrăjitoarea Norvegia.

După ce a realizat o serie de ritualuri oculte pentru fata din judeţul Neamţ, tânărul a devenit violent în momentul în care clienta a decis să renunţe la serviciile ei.

Vrăjitorul a ameninţat-o pe clientă că va publica pe internet înregistrările pe care le făcuse în timpul ritualurilor. Împreună cu un alt tânăr de 20 de ani a început să o terorizeze şi să o ameninţe cu bătaia. Victima a depus plângere la poliţie, iar trupele speciale de intervenţie ale poliţiei au bătut la uşa altarului.

Băiatul de 16 ani a fost reţinut de poliţişti, precum şi complicele lui. Cei doi sunt anchetaţi chiar în acest moment de către procurori.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati