BREAKING NEWS: Încă două cazuri de coronavirus în România

Încă două cazuri de coronavirus au fost confirmate în România, au anunţat vineri secretarul de stat din MAI, Nelu Tătaru, şi şeful DSU, Raed Arafat.

Este vorba despre un bărbat de 43 de ani, din Maramureş şi de o femeie de 38 de ani, din Timişoara.

“Este vorba despre un bărbat, de 43 de ani, din Maramureş, care vine din afara zonelor carantinate sau cele pe care le avem pe definiţie în care facem izolări sau carantinări, care se întoarce în ţară, pe 25 februarie, fiind bolnav în Italia, unde a mers la medic. I se prescrie un tratament şajunge acasă, ajunge în România, se prezintă la spital, la Maramureş, este internat la clinica de boli infecţioase, i seface testarea. Este transferat la Centrul de boli infecţioase Cluj.

Cel de-al doilea cazeste al unei femei de 38 de ani din Timişoara, care pe 17 februarie merge o zila Bergamo (…), se întoarce, iar pe 25 februarie prezintă un prim semn (…), cu o stare general alterată. Se prezintă la spital pe 27 pentru evaluare, neprezentând simptome, i se tratament şi merge acasă, în izolare. Astăzi şi testul nsei este confirmat pozitiv, a precizat Nelu Tătaru, într-o conferinţă de presă la MAI.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati