A ambulanță SMURD s-a răsturnat pe Bulevardul Kiseleff din Capitală

Un accident rutier a avut loc, luni seară, pe Șoseaua Kiseleff din Capitală, în care au fost implicate un autoturism și o ambulanță SMURD. Aceasta din urmă s-a răsturnat, blocând traficul pe un sens de mers între Strada Arh. Ion Mincu până la Piața Victoriei, potrivit digi24.ro.

„În jurul orei 19.00, conducătorul unei autospeciale SMURD în vârstă de 40 de ani care se deplasa pe Șos. Kiseleff, dinspre Arcul de Triumf către Piața Victoriei, având în funcțiune sistemele speciale de avertizare acustică și luminoasă, la intersecția cu str. Arh. I Mincu a intrat în coliziune cu autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, în urmă impactului răsturnându-se autospecială SMURD”, a transmis Brigada Rutieră a Municipiului București.

În ambulanță se afla un copil de un an, însoțit de mama lui. Amândoi sunt conștienți și cooperanți, au fost preluați de o altă ambulanță și transportați Spitalul „Grigore Alexandrescu”, acolo unde se îndreptau cu prima ambulanță.

Potrivit sursei citate, niciunul dintre șoferi nu avea alcoolemie. Din informațiile de la această oră, nu sunt persoane rănite.

Circulația a fost restricționată pe Șoseaua Kisseleff de la Strada Arh. Ion Mincu până la Piața Victoriei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati