A apărut fotografia tinerilor care au vandalizat o vilă din Capitală de Revelion – FOTO

Un grup de tineri au devastat pensiunea în care s-au cazat de Revelion, în București, pagubele ajungând la aproximativ 30 de mii de euro. Acum au apărut în spațiul public fețele tinerilor implicați în incident.

Realitatea TV a publicat imaginea petrecăreților care au distrus interiorul unei vile în noaptea dintre ani.

Bărbații s-au pozat în fața vilei, în stradă, având cu ei chiar și o macetă, înainte de a începe să petreacă și să distrugă întreaga casă.

realitatea.net

Astfel, polițiștii au început identificarea celor zece tineri care au închiriat vila pe care au distrus-o. Se folosesc în identificarea lor de pozele pe care chiar ei și le-au făcut de Revelion în fața casei și pe care le-au distribuit pe rețelele sociale. În una din fotografii, unul dintre tineri pare că are o macetă.

Doi dintre ei au fost deja aduși la audieri.

Cercetările în acest dosar sunt efectuate de Secția 14 Poliție și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4. Petrecăreții vor fi cercetați pentru distrugere.

”Televizorul l-au aruncat de la etaj. Aici era biroul, era închis, uitați e spart, au forțat, au tăiat cablurile, nu știu ce credeau că o să fie și apoi au intrat în birou și au scos camerele de luat vederi din funcțiune. E imposibil așa ceva, n-ai cum… spargi pereți”, descria situația Iancu Babu proprietarul pensiunii, în momentul în care a văzut distrugerile.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati