A doua etapă a calendarului atribuirii locurilor de parcare din Sectorul 3

0
257

Primăria Sectorului 3 a afișat pe site anunțurile cu privire la etapa a doua a calendarului atribuirii locurilor de parcare pentru zona II.  

Străzile care delimitează zona a doua sunt: bd. Nicolae Grigorescu – bd. Basarabia – șos. Dudești – Pantelimon – Pantelimon – șos. Gării Cățelu – Splaiul Unirii, până la limita administrativ-teritorială a Sectorului 3 cu Județul Ilfov.

Locurile de parcare  libere se regăsesc în Sistemul Informatic de Gestionare a Parcărilor din Sectorul 3 (GIS) și vor fi luate în considerare doar cererile depuse prin această platformă.

În vederea obținerii unui loc de parcare de reședință persoanele interesate trebuie să acceseze site-ul www.primarie3.ro la secțiunea GIS https://parcari3.ro:8443/parcari.

Cererile vor fi însoțite de următoarele documente:

  • Copie C.I.;
  • Copie de pe certificatul de înmatriculare al autoturismului (talon);
  • Copie de pe polița de asigurare tip RCA, ITP;
  • Copie de pe contractul de comodat al autoturismului, dacă este cazul;
  • Certificat de încadrare în grupa de handicap locomotor, dacă este cazul.

Regulamentul privind licitația/atribuirea locurilor din parcările de reședință de pe raza Sectorului 3 al Municipiului București, aprobat  prin HCLS 3 nr. 16/29.01.2018 și modificat prin HCLS 3 nr. 175/28.03.2019, poate fi consultat pe site-ul Primăriei Sectorului 3, www.primarie3.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.