A fost alertă cu bombă la Mega Mall, în București

Autoritățile au intrat în alertă după ce la 112 a venit un apel privind amplasarea unei bombe la Mega Mall, situat în Bulevardul Pierre de Coubertin 3-5 din Sectorul 2, potrivit antena3.ro.

Alerta cu bomba a fost dată luni seară, aproape de ora închiderii. Complexul comercial a avut program normal de funcționare, respectiv până la orele 23:00, în cinematograf și hipermarket.

Mai multe echipe de poliţie alături de echipele de la CBRN au verificat întreaga parcare  a centrului comercial Mega Mall din Sectorul 2 Bucureşti , după ce o persoană a sunat la 112 şi a sesizat existența unui dispozitiv exploziv. Sute de oameni au fost evacuaţi din sălile de cinema.

„Astăzi, 17 aprilie 2023, în jurul orei 22.00, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 9 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un centru comercial din Sectorul 2, ar fi fost amplasat un dispozitiv exploziv.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției pentru a lua primele măsuri. De asemenea, sunt prezenți specialiști pirotehniști pentru efectuarea de verificări specifice”, se precizează în comunicatul oficial al poliției.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati