A fost alertă la metrou, după ce o staţie s-a umplut de fum. Circulaţia trenurilor în staţia Costin Georgian a fost reluată. Liniile 70 şi 79 ale STB, afectate de incident – FOTO

A fost alertă la metrou, miercuri, după un incident care a avut loc la staţia Costin Georgian. În urma unei defecţiuni tehnice, s-a produs un scurtcircuit puternic şi a început să se degaje fum. A fost fum şi în trenurile de metrou.

UPDATE ORA 15.36 Circulaţia trenurilor în staţia Costin Georgian a fost reluată. Liniile 70 şi 79 ale STB, afectate de incident

Circulaţia trenurilor de metrou în staţia Costin Georgian a fost reluată normal miercuri, la ora 15:06, după remedierea scurt-circuitului produs la izolatorul din staţie, a anunţat Metrorex

La staţia de metrou Titan a fost trimisă pentru verificări o autospecială de stingere. În urma verificărilor efectuate la staţia Titan, s-a constatat că nu sunt degajări de fum dinspre Costin Georgian.

Incidentul produs la staţia de metrou Costin Georgian a afectat şi circulaţia de la suprafaţă. Astfel, liniile 70 şi 79 au fost blocate pe strada Lucreţiu Pătrăşcanu, pe ambele sensuri, iar ulterior troleibuzele au circulat deviat.

Blocajul şi devierea troleibuzelor 70 şi 79 a durat 21 de minute.

Știre inițială

Pompierii și angajații Metrorex au intervenit miercuri la stația Costin Georgian, unde a fost semnalată o degajare de fum.

FOTO: ISUBIF

Potrivit ISU București, pompierii au intervenit pentru identificarea focarului, în urma unei degajări de fum la stația de metrou Costin Georgian.

„A fost luată măsura de evacuare a călătorilor. Circulația metroului este oprită pe ambele sensuri. Se acționează pentru identificarea focarului. Nu sunt victime”, a transmis ISU.

Pompierii au acționat cu stingătoare, iar incendiul a fost lichidat.

ISU București anunță că din informatiile preliminare s-a produs un scurtcircuit la consola șinei de contact.

Conform Metrorex, ca urmare a unei defecțiuni tehnice la intrarea în stația Costin Georgian, în jurul orei 14:00, circulația trenurilor de metrou a fost reorganizată.

Circulaţia trenurilor se desfăşoară în sistem pendulă

Circulaţia trenurilor se desfăşoară în sistem pendulă, pe un singur fir, pe magistrala 1 de metrou.

„Ca urmare a unei defecțiuni tehnice (conturnarea unui izolator) la intrarea în stația Costin Georgian, în jurul orei 14:00, circulația trenurilor de metrou a fost reorganizată.

La acest moment personalul Metrorex împreună cu echipe ale ISU, din zona respectivă, intervin pentru localizare, remediere și repunerea trenurilor conform graficelor de circulație.

Se circulă în sistem pendulă, pe un singur fir”, informează Metrorex, miercuri, în comunicatul remis presei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati