A fost aprobată o nouă finanțare pentru lucrările de apă și canal din Ilfov

Vicepreședintele Consiliul Județean Ilfov Ștefan Rădulescu anunță că Administratia Fondului pentru Mediu a aprobat, la solicitarea Apă Canal Ilfov, cererea de finanțare pentru programul „Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă și canalizare”.

Județul nostru a primit suma de 2 018 962,80 lei pentru branșarea la rețeaua de alimentare cu apă și canalizare a mai multor gospodării, fondurile fiind asigurate prin Planul Național de Redresare și Reziliență. De data aceasta, doar 3 județe au avut dosarele aprobate, Ilfovul fiind printre acestea. 

Obiectivul programului „Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă și canalizare” îl reprezintă finanțarea racordării/branșării la rețeaua publică de canalizare/alimentare cu apă, în vederea sprijinirii conectării populației cu venituri mici la rețelele de alimentare cu apă și canalizare existente.

Orice sumă în plus trebuie valorificată în beneficiul comunității, iar structurile administrative au datoria de a aplica pentru orice program sau linie de finanțare existente. Investim constant în lucrări care să schimbe condițiile de trai din județul nostru”, a anunțat Rădulescu, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati