A fost arestat în Olanda tatăl vitreg al fetiței de 12 ani al cărei cadavru a fost găsit într-un apartament din Capitală

0
417
Pixabay

Suceveanul Marcel Ilie Serbuc, urmărit la nivel internațional, pentru omor, concubinul mamei fetiței de 12 ani al cărei cadavru a fost găsit într-un apartament din Capitală, a fost arestat în Olanda, anunță Poliția Română, transmite G4Media.ro.

Surse G4Media spun că bărbatul a fost prins în orașul Tiel, în timp ce stătea pe o bancă. Acesta nu a opus reistență.

”În urma cooperării polițienești dintre Poliția Română și autoritățile din Regatul Țărilor de Jos, în cadrul unei operațiuni ENFAST, astăzi, 10 iunie, a fost depistat un bărbat, de 37 de ani, urmărit la nivel internațional, pentru omor.

Acesta a fost depistat cu sprijinul atașatului de afaceri interne al Regatului Țărilor de Jos la București, în țara respectivă, urmând a se desfășura în continuare procedura de predare către România.

E.N.F.A.S.T. (European Network of Fugitive Active Search Teams – Rețeaua Europeană a Unităților de Căutare Activă a Urmăriților) înglobează toate structurile naționale de „Urmăriri”, pentru a realiza o cooperare mai strânsă între statele membre ale Uniunii Europene în ceea ce privește localizarea, arestarea și predarea persoanelor urmărite în baza mandatului european de arestare”, se precizează în comunicat.

Bărbatul suspectat de uciderea fetiiţei de 12 ani al cărei cadavru a fost găsit în lada unei canapele într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei i-a spus propriei mame că a făcut ”un lucru foarte grav”, a omorât-o pe fiica concubinei sale, relatează news.ro. El i-ar fi povestit, conform achetatorilor, că au avut un conflict şi a împins-o pe fetiţă, care s-a lovit de marginea căzii şi a început să sângereze şi să tremure, deşi, în urma autopsiei, a rezultat că moartea fetei ”a fost violentă, s-a produs prin asfixie mecanică prin strangulare cu un cordon cu triplă circulară şi nod fix”.

De asemenea, fosta soţie a bărbatului a afirmat că acesta avea accese de gelozie, era violent, a ameninţat că o omoară, după care o va băga într-un sac şi o va arunca într-un canal. Femeia a susţinut că fostul soţ obişnuia să fie agresiv şi cu fiul său minor, pe care-l lovea cu furtunul în zona capului, fapt ce a determinat mai multe probleme în dezvoltarea acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.