A fost atribuit contractul pentru studiul de fezabilitate la proiectul privind panourile digitale din stațiile STB

Primarul Nicuşor Dan a anunţat, joi, că a atribuit contractul pentru achiziţia studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiţii ”sistem ITS integrat Smart & Green Mobility pentru regiunea Bucureşti – Ilfov – informarea călătorilor în staţiile de transport public”.

  • Prin acest proiect, realizat cu fonduri PNRR, vor fi instalate panouri digitale în 968 de staţii de transport public din oraş, a adăugat edilul general.
„Am atribuit contractul pentru achiziţia studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiţii «sistem ITS integrat Smart & Green Mobility pentru regiunea Bucureşti – Ilfov – informarea călătorilor în staţiile de transport public».Prin acest proiect, realizat cu fonduri PNRR, vom instala panouri digitale în 968 de staţii de transport public din Capitală”, a scris Nicuşor Dan, joi pe Facebook.
El a mai spus că „prin digitalizarea panourilor, călătorii vor afla în timp real programul de circulaţie a vehiculelor, vor şti cât mai au de aşteptat şi ce variante de traseu există”.
  • Informarea va fi făcută atât vizual, cât şi audio, a mai spus Dan.
”Vom contribui astfel la realizarea unui transport public civilizat, care va deveni mult mai atractiv pentru călători. Durata contractului este de maxim 360 zile calendaristice”, a conchis edilul general.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati