Ciucu: A fost confiscată cea de-a 12 maşină care transporta ilegal deşeuri în Sectorul 6

O altă maşină care transporta ilegal deşeuri a fost confiscată, aceasta fiind a 12-a în decurs de un an, a anunţat, joi, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu. ”Timp de 30 de ani nu s-a confiscat niciuna. Toleranţa mea faţă de acest comportament este zero!”, a completat edilul de sector.

„Mai confiscăm azi o maşină cu care se aruncau deşeuri, chiar pe strada Liniei. (…) Este cea de-a 12-a maşină pe care o confiscăm, plus amenda aferentă. A 12-a maşină confiscată într-un an de zile, după ce timp de 30 de ani nu s-a confiscat niciuna. Toleranţa mea faţă de acest comportament este zero! Costurile pentru reamenajare şi salubrizare, după zeci de ani de lipsă a autorităţii publice, sunt uriaşe!”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

El a atras atenţia că în sector sunt montate camere de luat vederi, arătându-se surprins că mai sunt persoane care nu au aflat că se confiscă pe loc maşinile care transportă ilegal deşeuri din construcţii.

„Avem montate camere de luat vederi, Poliţia Locală a înţeles această misiune, cetăţenii ne alertează pe loc, angajaţi ai primăriei sunt mereu alerţi”, a adăugat Ciprian Ciucu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati