A fost deschis centrul de vaccinare anti-COVID de la Circul Metropolitan

Primăria Capitalei a anunţat, luni, că a fost deschis centrul de vaccinare anti-COVID de la Circul Metropolitan, pentru prima zi fiind programate 416 persoane.

„A fost deschis centrul de vaccinare de la Circul Metropolitan, spaţiu pus la dispoziţie de Primăria Capitalei, cu votul Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Începând de astăzi, 15 februarie, în acest centru funcţionează 7 puncte de vaccinare. Sunt amenajate atât spaţii pentru trierea şi primirea pacienţilor, cât şi pentru cei care au fost imunizaţi şi vor aştepta 15 minute, pentru monitorizarea eventualelor efecte adverse”, a informat municipalitatea într-o postare pe Facebook.

Centrul funcţionează zilnic între orele 08,00 – 20,00.

Ca şi în cazul celorlalte puncte de vaccinare, programarea se poate face online pe platforma de programare https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/, prin telefon la numărul unic la nivel naţional – 021.414.44.25 sau prin intermediul medicului de familie, datele fiind colectate într-o platformă unică.

Funcţionarea centrelor de vaccinare va fi asigurată de ASSMB. Schimbarea temporară a destinaţiei şi transmiterea dreptului de administrare s-a aprobat pentru o perioadă de un an. Cheltuielile cu utilităţile rămân în sarcina Circului Metropolitan.

Spaţiul destinat fiecărui centru de vaccinare va include: punct de recepţie, punct de triaj medical, puncte de vaccinare, punct de supraveghere postvaccinare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati