A fost finalizată expertiza patinoarului Flamaropol. Nicușor Dan: Avem variante pentru continuarea şantierului – FOTO

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că a fost finalizată expertiza tehnică pentru patinoarul artificial „Mihai Flamaropol”, fiind indicate variante pentru continuarea lucrărilor.

„Vestea bună este că avem variante pentru continuarea şantierului. Patinoarul artificial ‘Mihai Flamaropol’ este format din Centrul Multifuncţional Sportiv şi de Agrement şi Arena Sportivă. Conform expertizei, lucrările la Centrul Multifuncţional se pot desfăşura mai departe conform proiectului. Pentru patinoarul propriu-zis concluziile expertizei oferă câteva variante de continuare a lucrărilor:

  • schimbarea unor elemente metalice din structura acoperişului, repararea acestora sau schimbarea funcţionalităţii terasei de pe Arena Sportivă prin eliminarea plăcii de beton armat şi înlocuirea acestuia cu un alt tip de material. Modul în care se va face acest lucru va fi decis de specialişti”, a scris edilul general, luni, pe Facebook.

Pe 19 mai, Nicuşor Dan cerea Companiei Naţionale de Investiţii includerea Sălii Polivalente şi a Patinoarului „Mihai Flamaropol” în Programul Naţional de Construcţii de Interes Public sau Social.

Lucrările la Patinoarul „Flamaropol” au început în 2016 şi au fost sistate în 2019, după rezilierea contractului din cauza unor întârzieri şi probleme de execuţie.

Foto: Facebook / Nicuşor Dan

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati