A fost finalizată reabilitarea școlii „Ion Olteanu” din Chitila

Lucrările la Școala și Grădinița „Ion Olteanu” sunt finalizate în vederea recepției, proiectul fiind finalizat în termenele stabilite, potrivit Chitila Azi.

Astfel, la clădirea unității de învățământ au fost efectuate toate modificările necesare pentru reabilitarea structurală și modernizarea acesteia, atât la interior, cât și la exterior, începând de la decopertarea clădirii până la cărămidă.

A fost înlocuit în totalitate acoperișul, s-au consolidat și renovat complet toate sălile de clasă, holurile, grupurile sanitare și fațada și au fost refăcute integral tencuielile. Fațada a fost termoizolată și refăcută cu tencuială structurată și s-au înlocuit integral instalațiile termice, sanitare și electrice.

De asemenea, au fost montate pardoseli din parchet în toate sălile de clasă, la grupurile sanitare au fost înlocuite gresia și faianța și s-a efectuat și înlocuirea completă a tâmplăriei.

Au fost montați hidranți de incendiu și instalații de avertizare la incendiu, s-a creat rampă de acces și grup sanitar adaptat pentru persoanele cu dizabilități și, de asemenea, s-au executat adaptări constructive pentru facilitarea conexiunii la Internet.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati