A fost inaugurat primul centru de vaccinare pentru elevii şi profesorii din Capitală

În București a fost inaugurat primul centru de vaccinare împotriva COVID-19, destinat elevilor și profesorilor, în cadrul Complexului Educaţional „Laude-Reut”.

În București a fost inaugurat primul centru de vaccinare împotriva COVID-19, destinat elevilor și profesorilor, în cadrul Complexului Educaţional Laude-Reut.

La festivitatea de deschidere a fost prezentă și Oana Nicolescu, director executiv al Direcției de Sănătate Publică din București, care crede că imunizarea îi va scăpa pe elevi de cursurile online.

„Ca și intenție, sunt într-adevăr în jur de patru școli care și-au arătat intenția prin echipe mobile. Se poate întâmpla de pe o zi pe alta. Adică dacă noi de astăzi știm numărul doritorilor, cu siguranță în cursul zilei de mâine putem organiza această vaccinare”, a explicat Oana Nicolescu, director executiv DSP București, potrivit alephnews.ro.

Centrul de vaccinare va funcţiona în cabinetele medicale existente în incinta şcolii Laude – Reut. Vaccinarea va fi realizată de către cadre medicale specializate puse la dispoziţie de DSP Bucureşti, cu respectarea tuturor normelor de siguranţă sanitară care se impun în acest sens.

În campania de vaccinare a Complexului Educaţional Laude-Reut vor avea oportunitatea să se înscrie pentru a fi vaccinaţi împotriva COVID- 19, în afară de profesori şi elevi cu vârsta de peste 12 ani, şi părinţii şi bunicii care locuiesc la aceeaşi adresă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati