A fost prins bărbatul care a tâlhărit o femeie în scara unui bloc din Capitală

Bărbatul care a tâlhărit o femeie în scara unui bloc din București a fost capturat de polițiști joi, 8 septembrie, după ce aceștia au cerut ajutorul populației pentru a-l găsi mai repede.

”Astăzi, 8 septembrie 2022, polițiștii Secției 4 au depistat bărbatul în cauză, care a fost condus la sediul secției în vederea dispunerii măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată”, a transmis Poliția Capitalei, fără să facă alte precizări.

Fapta a fost comisă pe 23 iulie. În urmă cu o săptămână, poliția publicase câteva imagini cu suspectul surprinse pe camerele de supraveghere din zonă și solicitase populației să le transmită orice informații care ar putea ajuta în anchetă.

”Poliţia Capitalei solicită sprijin pentru identificarea bărbatului din imagini, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, asupra unei femei, în timp ce se afla în dreptul unei scări de bloc din sectorul 1.

Fapta ar fi fost săvârșită la data de 23 iulie a.c.

Cei care îl recunosc şi pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112”, a transmis Poliția Capitalei vineri, 2 septembrie.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati