A fost scoasă în achiziţie reabilitarea a încă 21 km cale dublă de rulare pentru tramvaie. Despre ce linii este vorba

0
672

Reprezentanţii Primăriei Capitalei anunță că a fost scoasă în achiziţie reabilitarea a încă 21 km cale dublă de rulare pentru tramvaie şi anume două loturi, unul pe linia de tramvai 40, iar un altul care vizează reabilitatea infrastructurii de tramvai aferenţă liniei 55.

  • „S-au scos în achiziţie reabilitarea a încă 21 km cale dublă de rulare pentru tramvaie”, arată postarea de vineri, pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Bucureşti.
Astfel, achiziţia a fost împărţită în două loturi:
„Lotul 1 – reabilitare 18 km linie tramvai pe Bd. Th. Pallady, Bd. 1 Decembrie 1918, Bd. Basarabia, Calea Călăraşilor, Bd. Corneliu Coposu, inclusiv bucla Complex Titan. Pe acest tronson circula linia de tramvai 40, care leagă cartiere importante ale oraşului, de la Piaţa Sfânta Vineri până la Complexul RATB Titan.
Lotul 2 – reabilitarea infrastructurii de tramvai aferentă liniei 55 pe o lungime de 1,9 km cale dublă, pe Bd. Pache Protopopescu şi str. Traian, reabilitarea infrastructurii de tramvai aferentă liniei 14 pe o lungime de 0,7 km cale dublă pe Bd. Ferdinand I, între Şoseaua Mihai Bravu şi str. Traian, precum şi 0,22 km cale dublă aferentă liniei tehnologice de pe str. Dristorului, între Bd. Camil Ressu şi str. Baba Novac”, mai spune sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.