A fost semnat contractul pentru extinderea rețelei de apă în Măgurele

A fost semnat contractul de execuție pentru lucrări de extindere a rețelei de apă și canalizare în Măgurele, a anunțat Hubert Thuma, Președinte al Consiliului Județean Ilfov.

”După localitățile Pantelimon, Mogoșoaia și Bragadiru, astăzi a avut loc semnarea contractului de execuţie lucrări „Extindere reţele alimentare cu apă, reţele de canalizare, staţii de pompare apă uzată în Măgurele“. Lucrurile încep să se miște în direcția pe care ne-o dorim cu toții în Ilfov și mă bucur că pot participa la astfel de momente.”, a scris Hubert Thuma pe pagina de Facebook.

Contractul are o valoare de 64.989.803,02 fără TVA și o durata de execuție a lucrărilor de aproximativ 25 de luni de la data ordinului de începere.

Foto: Facebook / Hubert Thuma

Se vor face lucrări la infrastructura publică de alimentare cu apă şi de canalizare din localitatea Măgurele prin extinderea rețelei de distribuție a apei cu aproximativ 49 km și a rețelei de canalizare cu aproximativ 43 km, plus 19 stații de pompare noi, mai spune sursa citată.

Acest contract face parte din „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Ilfov, în perioada 2014 – 2020“, proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020 (POIM).

De asemenea, Thuma anunță că la sfârșitul lunii august-începutul lunii septembrie, urmează semnarea contractelor pentru Cornetu, Ciorogârla și Domnești.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati