A fost stins incendiul de la camera de corpuri delicte a Poliţiei Capitalei

0
279
Foto: ISU Bucuresti-Ilfov

Incendiul care a izbucnit, luni seară, la subsolul unei clădiri cu cinci etaje din Bucureşti, unde se afla şi depozitul de corpuri delicte al Poliţiei Capitalei, a fost stins miercuri dimineaţă.

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au anunţat, miercuri, că incendiul la clădirea de pe strada Boişoara a fost stins.

Pompierii din Bucureşti au intervenit, începând de luni seară, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în subsolul unei clădiri cu cinci etaje de pe strada Boişoara.

  • ”Clădirea are formă dreptunghiulară şi acţionăm de pe cele patru laturi cu 10 autospeciale de stingere, la care se adaugă 8 autospeciale care realizeaza alimentarea cu apă din afara obiectivului”, anunţa ISU Bucureşti-Ilfov.

Poliţia Capitalei a confirmat, marţi, că incendiul s-a manifestat la subsolul clădirii unde se afla amenajată camera de corpuri delicte a Poliţiei Capitalei (sectoarele 1-6), unde erau depozitate bunuri ce se aflau în custodia Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Potrivit sursei citate, în camera de corpuri delicte, după o estimare preliminară, se aflau următoarele bunuri: ţigări, articole îmbrăcăminte, încălţăminte, textile şi accesorii vestimentare, biciclete, triciclete, trotinete, produse agrement (jucării, articole sportive etc), alcool, scule, unelte şi obiecte folosite la săvârşirea infracţiunilor, arme albe (cuţite, săbii, arcuri), telefoane, laptopuri, motociclete, scutere, dezinfectant, produse cosmetice, parfumuri, componente PC.

De altfel, Poliţia a anunţat că se fac cercetări pentru distrugere din culpă în acest caz, până în prezent nefiind cunoscută cauza probabilă a izbucnirii incendiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.