A fost vandalizată biblioteca din Parcul Brâncuși

Un grup de tineri în vârstă de 14-15 ani au fost surprinși când au dat foc cărților amplasate într-o minibibliotecă din Parcul Brâncuși. Actul de vandalism a avut loc pe 20 martie seara, în jurul orei 21:14, conform Buletin de Bucuresti.

Camerele de supraveghere din Parcul Brâncuși din Sectorul 6 au surprins aseară un grup de 5 tineri cu vârste cuprinse între 14-15 ani, în timp ce aceștia scriau cuvinte triviale pe minibibliotecă și ardeau cărțile din aceasta. Un echipaj de la Poliţia Locală Sector 6 a ajuns rapid la fața locului și i-a amendat pentru distrugere.

Aceste gesturi de vandalism nu sunt primele sesizate de primărie, fiind de-a lungul timpului distruse bănci, toalete publice (chiuvete, vase de WC, uși sparte), mese de șah, inclusiv cele abia montate,dar și locuri de joacă. Pentru a preveni aceste atitudini neacceptate în spațiul civic, primăria Sectorului 6 a început montarea camerelor de supraveghere, din calupul de 3.000.

De asemenea, primăria Sectorului 6 face apel la simțul civic al cetățenilor pentru păstrarea bunurilor comunității, dar roagă și părinții să-i învețe pe copiii lor că orice bun aflat pe domeniul public este acolo pentru a ne bucura și pentru a ne folosi de el cu toții.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati