A început procedura de licitaţie publică pentru închirierea spaţiilor comerciale din Piaţa Norilor

Sectorul 4 a început astăzi, 02 martie, procedura de licitaţie publică în vederea închirierii spaţiilor comerciale disponibile în noua clădire a Pieţei Norilor din cartierul Tineretului.

În total, sunt scoase la licitaţie 11 spaţii comerciale, cu suprafeţe cuprinse între 19 mp şi 108 mp, cu funcţiuni mixte – măcelărie, pescărie, brutărie, brânzeturi, vinărie.

Suprafaţa totală de închiriat este de peste 630 de metri pătraţi şi este situată pe lateralul platoului de aproximativ 700 de metri pătraţi, pe care vor fi aşezate tarabele pentru legume şi fructe.

Comercianţii interesaţi să îşi desfăşoare activitatea în noua clădire a Complexului Agroalimentar Piaţa Norilor pot achiziţiona în intervalul 02 martie – 15 martie, caietul de sarcini, ce cuprinde informaţii referitoare la documentaţia precum şi la modalitatea de atribuire a spaţiilor comerciale mai sus menţionate. Totodată, persoanele interesate pot solicita clarificări până la data de 22 martie, având, ulterior, ca termen limită de depunere a ofertelor, data de 30 martie.

Mai mult, cei interesaţi au posibilitatea de a vizita spaţiul comercial pentru care intenţionează să se înscrie la licitaţie, solicitând acest lucru în scris, fie fizic, la registratura Sectorului 4 al Municipiului Bucureşti din Bulevardul George Coşbuc nr. 6-16, fie prin email la adresa patrimoniu@ps4.ro, cu cel puţin trei zile înainte de data vizitei.

Construită de la zero de către Sectorul 4 al Municipiului Bucureşti şi autorizată ISU, Piaţa Norilor a devenit astfel cea mai modernă şi mai sigură piaţă din Capitală. Noul complex agroalimentar găzduieşte aproximativ 80 de tarabe pentru legume şi fructe, ce vor fi disponibile către utilizare zilnică de către producători autohtoni şi spaţii comerciale tip magazin menţionate mai sus, spaţii de depozitare şi camere frigorifice, lifturi pentru comercianţi şi pentru clienţi, dar şi scări rulante pentru a spori accesibilitatea întregii clădiri.

Pentru a utiliza una dintre tarabele din piaţă, producătorii de legume şi fructe se pot adresa în scris Direcţiei Administrarea Pieţelor Sector 4, de unde vor primi toate informaţiile referitoare la procedura de urmat pentru a-şi putea comercializa produsele in condiţii de maximă siguranţă alimentară.

Toate aceste facilităţi se regăsesc la etajul 1 al complexului agroalimentar, în timp ce la parter sunt disponibile 47 de locuri de parcare, printre care şi două locuri de parcare dotate cu staţii de încărcare pentru maşinile electrice.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati