A început producția de grinzi de beton și pentru Pasajul Olteniței – Popești-Leordeni

0
935

A început producția de grinzi de beton și pentru Pasajul Olteniței – Popești-Leordeni. Au fost cofrate, armate și turnate primele 28 de grinzi de beton necesare rampelor pasajului. Acestea se produc la Ploiești, potrivit viitorulilfovean.ro.

Potrivit secretarului de stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Scrioșteanu, se toarnă asfalt pe bretelele necesare devierii traficului, pentru a permite realizarea rampelor de coborâre și de urcare spre București și spre orașul Oltenița.

Continuă armarea, cofrarea și turnarea riglelor peste elevațiile deja executate, atât la rampa de urcare dinspre Berceni, cât și la rampele de urcare și de coborâre spre Glina, precum și la pilele aferente girației pasajului, continuă tragerea cablurilor de medie tensiune pe noua locație, pe direcția București Olteniței, continuă realizarea canalizării pluviale de-a lungul Centurii și de-a lungul DN 4, spre OLtenița, continuă realizarea terasamentelor pentru dublarea centurii la 4 benzi, spre Berceni și relocarea utilităților pe toate zonele.

Drumul alternativ la DJ 401 a fost adus la nivelul de balast stabilizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.