A început recenzarea în șapte stații de metrou din București – FOTO

În această dimineață, la ora 09:00, a început recenzarea în șapte stații de metrou din București: Favorit, Râul Doamnei, Valea Ialomiței, Brâncuși, Lujerului, Gorjului și Politehnica.

Punctele de recensământ din stațiile de metrou vor funcționa până la finalul Recensământului (24 iulie) în intervalul orar 9.00-21.00.

“Având în vedere că metroul este una dintre principalele soluții de transport pentru București, Metrorex vine în sprijinul publicului călător și oferă sprijin pentru recenzare. La solicitarea Primăriei Sectorului 6, punem la dispoziție spații pentru recenzare în Sectorul 6, în următoarele stații: Favorit, Valea Ialomiței, Brâncuși, Râul Doamnei, Politehnică, Lujerului și Gorjului ”, a declarat Mariana Miclăuș, director general Metrorex.

În acest moment, Sectorul 6 are 91 de recenzori la cele 30 de puncte fixe.

”30 de centre, puncte fixe de recenzare! În școli, la metrou, în parcuri, acolo unde va este la îndemână, aproape de dumneavoastră. Deși am fost mereu Sectorul care a deschis cele mai multe centre fixe de recenzare, nu ne-am așteptat la acest flux mare de oameni. Văzând că oamenii vin în continuare în număr mare, ne-am mobilizat peste weekend și astăzi deschidem centre noi, acum vom avea 30. Cu scaune, umbră, apă rece”, a declarat și primarul Ciprian Ciucu.

Harta punctelor fixe de recenzare, care include aproximativ 700 de adrese la nivel național, este disponibilă pe site-ul dedicat, gestionat de Institutul Național de Statistică.

Sursa: INS

Harta punctelor fixe de recenzare, aici.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati