A început „Simfonia Apelor” de la fântânile din Piața Unirii. Când poate fi admirat spectacolul

Cu aplauze și mult entuziasm, în București a început, în acest weekend, cea de-a patra ediție a „Simfoniei Apei” – spectacolul de la Fântânile din Piața Unirii, potrivit stirileprotv.ro.

Sâmbătă seară, în public au fost, cu mic, cu mare, sute de oameni. Show-urile vor aduce culoare în inima Capitalei în fiecare săptămână, până la toamnă.

Timp de 45 de minute fântânile arteziene din Piața Unirii au făcut spectacol, îmbrăcate în lumini colorate și mișcându-se pe ritmul muzicii.

Spectator: „E chiar fain. Sâmbătă seara e cel mai frumos. O să mai vin și sâmbăta viitoare că e Centrul Vechi aproape”.

Spectator: „Totul frumos. Spectacolul, luminile, tot”.

Publicul se va bucura de dansul apei pe diferite teme care vor păstra în prim plan valorile autentice româneşti – de la sport la oameni de ştiinţă sau artă. Anul acesta va fi marcat și faptul că se împlinesc 120 de ani de la prima audiţie a „Rapsodiei Române”, semnată de George Enescu. Va fi introdusă şi tema „Rapsodia Apelor”, ce va include muzica celor mai cunoscuţi compozitori români.

Spectator: „Copiii s-au distrat enorm. Au dansat, i-am lăsat să se și ude, am luat schimburi cu noi și totul este perfect”.

Spectacolele de lumini de la fântânile urbane din Piața Unirii se vor desfășura săptămânal, de vineri până duminică, până la începutul lunii octombrie.

Spectator: „Foarte frumos. Ceva să ne scoate din casă, să ne mai relaxeze. Să admirăm această simfonie frumoasă”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati