A început turneul organizat de Ion Țiriac la București, cu 9 românce la start. Sorana Cîrstea și Irina Begu, marile favorite

Ţiriac Foundation Trophy este un turneu WTA 125 organizat la Centrul Naţional de Tenis în perioada 10-18 septembrie, de către Federaţia Română de Tenis şi susţinut de Fundaţia Ţiriac.

Primele meciuri de pe tabloul principal se desfășoară luni, în programul zilei aflându-se trei românce, Ioana Roșca, Cristina Dinu și Ilona Ghioroaie.

  • Sorana Cîrstea (37 WTA), principala favorită, va juca împotriva Simonei Waltert (122 WTA) din Elveţia, în timp ce Irina Begu (42 WTA, cap de serie 2) o va întâlni pe Laura Pigossi (100 WTA) din Brazilia, potrivit tragerii la sorţi efectuate sâmbătă.

În afara româncelor precizate mai sus, pe tablou mai figurează Irina Bara, Miriam Bulgaru, Andreea Roșca și Gabriela Lee.

Turneul WTA 125 de la Bucureşti, organizat şi cu sprijinul Ministerului Sportului, are un tablou principal de simplu cu 32 de jucătoare şi un tablou de dublu cu 8 echipe.

Organizatorii oferă premii totale în valoare de 115.000 dolari şi 160 de puncte în clasamentul WTA pentru câştigătoare, costurile de organizare ridicându-se la peste 165.000 de dolari.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati