A intrat în vigoare noul regulament al parcărilor de reședință din Sectorul 3

onsiliul Local al Sectorului 3 a aprobat recent noul regulament al parcărilor de reședință din Sectorul 3. Acesta a intrat în vigoare vineri și conține o serie de îmbunătățiri, astfel:

  1. Se va putea atribui al doilea loc pentru apartamentele cu  minimum două camere.
  2. 30% din totalul locurilor unei baterii nu vor fi atribuite nominal, pe principiul omul și locul de parcare. Acestea vor fi alocate nenominal locuitorilor domiciliați la adresele arondate conform regulamentului. Aceștia vor avea dreptul să le folosească în funcție de sosirea la adresă. Ele vor fi marcate diferit și în teren dar și în Sistemul Informatic de Gestionare a Parcărilor din Sectorul 3 (GIS).
  3. Se vor elibera stickere cu coduri QR beneficiarilor de parcări de reședință, iar aceștia vor trebui să le pună în mașină la loc vizibil.
  4. Toate informările trimise de Primăria Sectorului 3 beneficiarilor parcărilor de reședință se vor face exclusiv online, prin email sau prin SMS.
  5. După intrarea în vigoare a noului regulament, în data de 30.09.2022, posesorii autorizațiilor emise înainte de 2021 au la dispoziție 90 de zile pentru a-și actualiza datele/ documentele.

Beneficiarii trebuie să aibă actualizate datele de contact pentru o comunicare eficientă.

  1. Pentru a se putea atribui locuri și persoanelor domiciliate la case, sintagma „apartament din vechiul regulament este înlocuită cu „imobil”. Concret, prevederile sunt valabile pentru persoanele domiciliate în imobilele de pe raza Sectorului 3.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati