A murit cel mai tânăr consilier local de la Primăria Sectorului 2. Avea doar 25 de ani

A murit cel mai tânăr consilier local de la Primăria Sectorului 2 din București, la vârsta de doar 25 de ani. Anunțul a fost făcut chiar de primarul sectorului, Radu Mihaiu.

Cel mai tânăr consilier local de la Sectorul 2 a murit la numai 25 de ani. George Vasiliu lupta cu o boală teribilă.

Această boală a fost descoperită când deja avansase foarte mult și, din păcate, nu s-a mai putut face nimic.

Asta chiar dacă între timp a fost încercat un tratament în Statele Unite ale Americii, însă se pare că organismul tânărului nu a reacționat așa cum și-ar fi dorit cadrele medicale și în scurt timp, acesta a decedat.

Este o veste tristă, iar pe rețelele de socializare au curs foarte multe mesaje de condoleanțe despre pentru tânărul care a murit la 25 de ani.

  • George Vasiliu era coordonatorul ”Străzi pentru Oameni”, un proiect pentru promovarea străzilor pietonale, pistelor de biciclete, dar și a transportului alternativ.

”George Vasiliu nu mai e. Un tânăr de 25 de ani s-a stins în lupta cu o boala teribilă. Era cel mai tânăr consilier local al sectorului 2. Un om care s-a înhămat nu doar la lupta cu boala, ci și la lupta de a face România o țară mai bună.

George Vasiliu s-a stins. Rămâne însă dorința lui de a schimba lumea, de a schimba Bucureștiul. Rămân ideile ca străzile aparțin oamenilor, nu mașinilor. Rămâne credința lui că România poate fi schimbată de oameni care nu stau deoparte.

Drum lin, George! Ne vei lipsi tuturor. Să știi însă că ideile tale nu s-au stins. Credința ta nu s-a dus. Le vom duce noi, cu tot ce putem, mai departe.

Drum lin, George!”, a scris primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, într-o postare pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati