A murit Cornelia Catanga, celebra cântăreaţă de muzică lăutărească

Celebra cântăreaţă de muzică lăutărească Cornelia Catanga a murit vineri dimineaţă, la vârsta de 63 de ani. Anuntul a fost făcut de jurnalista Mara Banica.

“Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu sa o ierte!”, a scris Mara Banica pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, într-o intervenţie la Antena3, aceasta a explicat circumstanţele morţii. Ieri familia a chemat o ambulanţă la casa în care locuiau în Bragadiru, pentru că artista se simţea foarte rău. A fost dusă la spital şi i s-a făcut un test pentru covid, care a ieşit pozitiv. Însă infecţia s-a suprapus peste alte probleme de sănătate deja existente, potrivit spotmedia.ro.

Cântăreaţa ar fi luat preventiv invermectină și nu credea în Covid-19

În 2019, cântăreaţa a fost internată la Spitalul de Urgenţă Floreasca după ce a suferit un infarct. Soţul ei a povestit atunci că a slăbit în jur de 27 de kilograme în doar câteva luni, supărată că fiul său se mutase în America.

Potrivit Marei Bănică, cea care se declară o amică veche a familiei Corneliei Catanga, cântăreaţa ar fi luat preventiv invermectină, medicament de uz veterinar care nu este aprobată drept tratament pentru covid.

În plus, atât artista, cât şi soţul ei (Aurel Pădureanu) nu credeau în existenţa virusului.

„Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească aşa…Este cumplit ce s-a întâmplat”, relatat jurnalista.

Pe de altă parte, familia avea grave probleme financiare şi în curând urmau să fie evacuaţi din casa în care locuiau în Bragadiru.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati