A murit directorul general interimar al Teatrului Naţional, Ioan Onisei

Directorul general interimar al Teatrului Naţional, Ioan Onisei, a murit, la vârsta de 68 de ani, a anunţat, joi, ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu.

„Acum am primit o veste tristă, una din prea multele care au venit din lumea culturii în ultima vreme… Ioan Onisei, directorul general interimar al Teatrului Naţional, a plecat dintre noi. Jurist de profesie a fost un mare susţinător al culturii în diversele poziţii pe care, cu onoare, le-a ocupat: deputat, vicepreşedinte CNA, director general adjunct al TNB de peste 7 ani.

A participat, cu discreţie şi profesionalism, la succesele TNB, fiind umbra ubicuă a altui mare dispărut, Ion Caramitru. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească!”, a scris Romaşcanu, pe Facebook.

Întregul colectiv al teatrului deplânge dispariția lui prematură

”Expert în management cultural, audiovizual, cinematografie și drepturi de autor, consilier al Ministerului Culturii, IOAN ONISEI a ocupat în perioada 2014-2021 funcția de director general adjunct, preluând, după dispariția lui Ion Caramitru, atribuțiile de manager interimar. Întregul colectiv al teatrului deplânge dispariția lui prematură și transmite familiei îndoliate întreaga compasiune.”, a transmis Teatrul Naţional „I. L. Caragiale” Bucureşti pe pagina de Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati