A treia zi de proteste ale transportatorilor. Camioane din mai multe zone ale ţării se află la intrarea în Capitală

1
387
Foto: Facebook / Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Zeci de camioane, autovehicule ale unor firme de transport, dar şi utilaje agricole participă, vineri, pentru a treia zi consecutiv, la un protest care are loc atât pe şoseaua de centură a Capitalei, cât şi în mai multe judeţe.

Zeci de autovehicule ale unor firme de transport participă, vineri, pentru a treia zi consecutiv, la un protest spontan.

Camioane din mai multe zone ale ţării se află la intrarea în Capitală. Transportatorii continuă protestele demarate miercuri, iar în acest moment se regrupează la intrarea în Capitală, la Afumaţi, a declarat vineri, pentru AGERPRES, Alex Perţea, reprezentantul transportatorilor care participă la protest.

„Suntem la intrare în Capitală. Suntem în curs de regrupare pentru a ne continua protestul. Ca şi locaţie nu suntem foarte hotărâţi care este direcţia din acest punct. Momentan suntem în regrupare. Suntem în zona Afumaţi, chiar la intrare, pe centură”, a spus Alex Perţea.

Întrebat dacă protestatarii se îndreaptă spre Guvern, el a menţionat că transportatorii nu s-au hotărât în această direcţie şi că „există o posibilitate, nu au nimic organizat în acest sens”.

El a mai spus că în acest moment la protest participă 70-80 de persoane, 30-40 de tractoare şi aproximativ 50 de camioane.

Potrivit unor surse guvernamentale, reprezentanţii transportatorilor, respectiv ai fermierilor, ar fi aşteptaţi vineri, la ora 15:00, la discuţii cu premierul Marcel Ciolacu, la Palatul Victoria.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.