Abonamentele pentru concertele de la Sala Radio sunt disponibile acum

Noile abonamente sau bilete la Sala Radio, pentru concertele din perioada ianuarie-martie 2024, vor fi de vânzare între 7 şi 13 decembrie.

Stagiunea cu numărul 95 va continua în Noul An pe scena radioului public cu evenimente speciale. Cântecele celebrei Natalie Cole se vor auzi în primul concert de jazz al Big Band-ului Radio din 2024.

De asemenea, concertul din 17 ianuarie prezentat de Orchestra de Cameră Radio îl va readuce pe scenă pe violonistul Alexandru Tomescu, ce va interpreta Mozart:  Concertul nr. 2 pentru vioară şi orchestră.

Vineri, 19 ianuarie 2024, va susţine un concert Mozart/Beethoven dirijoarea Katharina Wincor (Austria), care a atras atenţia internaţională ca dirijor asistent al cunoscutei orchestre americane Dallas Symphony Orchestra şi, ulterior, a colaborat cu ansambluri ca Deutsches Symphonie-Orchester Berlin, Seattle Symphony, Vancouver Symphony.

Prezentat de Orchestra Naţională Radio, evenimentul îl va avea ca invitat special şi pe pianistul român stabilit la Londra Mihai Ritivoiu, care va interpreta celebrul Concert nr. 5 pentru pian şi orchestră de Beethoven – supranumit Imperialul.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati