Abonamentele şi biletele la Sala Radio pentru primele trei luni ale noului an, puse în vânzare de joi

Abonamentele pentru evenimentele muzicale din perioada ianuarie-martie 2023 vor fi disponibile începând de joi, 15 decembrie.

  • Biletele individuale vor fi puse în vânzare începând din data de 27 decembrie. Casa de bilete a Sălii Radio va fi închisă în perioada 24.12.2022 – 02.01.2023, interval în care biletele vor putea fi cumpărate doar online, de pe iabilet.ro, şi de la partenerii de distribuţie.

Pe 13 ianuarie 2023, primul eveniment al Noului An este dedicat Zilei Culturii Naţionale şi este un prilej de a-l asculta pe violonistul Gabriel Croitoru interpretând „Rapsodia română pentru vioară şi orchestră” de Emanuel Elenescu. Pe 18 ianuarie, cunoscutul violoncelist Andrei Ioniţă va interpreta, alături de Orchestra de Cameră Radio, ca solist, două lucrări: prima la pian (Mozart) şi cea de-a doua la violoncel (Haydn), o performanţă de o virtuozitate artistică rar întâlnită pe orice scenă a lumii.

Printre invitaţii speciali din ţară şi din străinătate, pe scena Sălii Radio vor urca artişti care şi-au construit o carieră extraordinară pe marile scene ale lumii: dirijorii Frederic Chaslin, Toufic Maatouk, Christian Badea, Ştefan Geiger, Cristian Mandeal, Ralf Sochaczewsky, soprana Valentina Naforniţă, pianiştii Alexei Volodin, Constantin Sandu şi Eva Garet, flautistul Ion Bogdan Ştefănescu, violonista Ioana Cristina Goicea, violistul Răzvan Popovici ş.a. De asemenea, în lunile următoare, la Sala Radio vor cânta cunoscuţii solişti ai Orchestrelor şi Corurilor Radio România: violoniştii Alexandru Tomescu şi Gabriel Croitoru, violoncelistul Răzvan Suma şi pianistul Horia Mihail.

Printre „hit-urile” simfonice pe care le veţi asculta în perioada ianuarie-martie 2023 se numără Bach – Concertul Brandenburgic nr. 5 şi Concertul pentru flaut, vioară şi orchestră, Ceaikovski – Simfonia nr. 6 – Patetica şi Concertul nr. 1 pentru pian şi orchestră, Beethoven – Concertul nr. 5 pentru pian şi orchestră – Imperialul, Prokofiev – selecţiuni din baletul Romeo şi Julieta, Berlioz – Simfonia fantastică. Pe scena bucureşteană vă veţi bucura şi de o seară de coruri celebre din opere şi de un concert-eveniment cu solişti ai Academiei Operei din Paris, interpretând Cosi fan tutte – Mozart (operă în concert). Veţi asculta, de asemenea, şi celebrul Concert nr. 2 pentru pian şi orchestră semnat de Rahmaninov, cu prilejul aniversării Anului Internaţional Rahmaninov, marcat la 150 de ani de la naşterea compozitorului.

Pe lângă evenimentele speciale prezentate de Orchestra Naţională Radio şi Orchestra de Cameră Radio, stagiunea de concerte oferită de Radio România readuce în faţa publicului seri de folclor propuse de Orchestra de Muzică Populară Radio şi evenimente speciale dedicate jazz-ului, susţinute de Big Band-ul Radio, dirijat din această stagiune de Simona Strungaru. Corul Academic Radio şi Corul de Copii Radio vor fi, de asemenea, aplaudate pe scena Sălii Radio.

  • În perioada 15-23 decembrie 2022 vor fi disponibile la vânzare abonamentele pentru primele 3 luni ale anului (ianuarie-martie 2023). Cele două formule de abonament vor cuprinde concertele Orchestrei Naţionale Radio, respectiv pe cele ale Orchestrei de Cameră Radio.

Biletele individuale pentru toate concertele Orchestrelor şi Corurilor Radio vor deveni disponibile după vânzarea abonamentelor, începând cu data de 27 decembrie 2022. Casa de bilete a Sălii Radio va fi închisă în perioada 24.12.2022 – 02.01.2023, interval în care biletele vor fi disponibile doar ONLINE, pe iabilet.ro, şi la partenerii lor de distribuţie.

Preţuri abonament pentru concertele Orchestrei Naţionale Radio:

– Abonamente de acces:
– categoria I –  624 lei
– categoria a II-a –  499 lei
– categoria a III-a –  374 lei

– Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenţi)
– categoria I redus – 374  lei
– categoria a II-a redus – 299 lei

Preţuri abonament pentru concertele Orchestrei de Cameră Radio:

– Abonamente de acces:
– categoria I – 288 lei
– categoria a II-a –  230 lei
– categoria a III-a – 173 lei

– Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenţi)
– categoria I redus –  173 lei
– categoria a II-a redus – 138 lei

Pentru detalii puteţi contacta casa de bilete telefonic: 021. 314.68.00.

Biletele sunt disponibile şi în sistem online pe iabilet.ro. Biletele sunt, de asemenea, disponibile şi în magazinele Flanco, benzinăriile Rompetrol, Metrou Unirii 1, magazinele „Muzica”, IQ BOX, Uman şi pe terminalele Selfpay. Online, puteţi plăti cu cardul, prin Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier, oriunde în ţară.

Abonamentele cu preţ redus se pot achiziţiona numai de la casa de bilete a Sălii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie şi a cărţii de identitate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati