Accesul în Biblioteca Națională a României, permis doar persoanelor cu certificat verde

Accesul în Biblioteca Națională a României este permis doar persoanelor care fac dovada că sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care fac dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

”În conformitate cu Hotărârea de Guvern nr. 1050/02.10.2021, vă informăm că începând de mâine, 5 octombrie, accesul în Biblioteca Națională a României va fi permis doar persoanelor care fac dovada că sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care fac dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.”, se precizează într-un comunicat de presă.

De asemenea, accesul în Bibliotecă este condiționat de purtarea măștii de protecție pe toată durata vizitei în instituție, mai spune sursa citată.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati