Accident cu patru victime în județul Giurgiu. Patru persoane rănite au fost transportate la spitale din Bucureşti

Poliţiştii rutieri din cadrul IPJ Giurgiu fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă în cazul unui accident produs pe un drum din localitatea Săbăreni, în urma căruia patru persoane au fosr rănite și transportate la spitale din Bucureşti.

O minoră în vârstă de cinci ani, o femeie în vârstă de 31 de ani şi doi bărbaţi cu vârste de 34, respectiv 35 de ani, au fost transportaţi la spitale din Capitală în urma unui accident rutier produs în localitatea Săbăreni, judeţul Giurgiu.

Femeia a fost încarcerată şi a fost preluată cu elicopterul SMURD.

„ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în această dimineaţă în localitatea Săbăreni, judeţul Giurgiu, în urma unui accident rutier. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu o descarcerare, o autospecială de stingere, trei ambulanţe SMURD şi SAJ. Echipele de salvatori au constatat faptul că, în accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau trei adulţi şi un copil. Pentru că o femeie, în vârstă de 31 de ani, a fost găsită încarcerată, în sprijin, a fost solicitat elicopterul SMURD. Femeia era conştientă, dar cu multiple traumatisme. Pompierii au folosit accesoriile specifice pentru a fi extrasă în siguranţă. Femeia a fost preluată de elicopterul SMURD şi transportată la un spital din Capitală’, se arată într-un comunicat de presă, emis marţi, de ISU Giurgiu.

Pompierii au asigurat şi măsurile de prevenire a incendiilor. Cazul a rămas în atenţia Poliţiei pentru cercetări.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati