Accident cu șase mașini pe DN1, în apropiere de București. În total sunt cinci victime – FOTO

Un accident în lanţ a paralizat traficul de DN1. Mai multe persoane au fost rănite, fiind nevoie de intervenţia elicopterului SMURD.

UPDATE 17.14. Încă un pacient va fi dus la spital. În total sunt cinci victime. Două dintre acestea au fost transportate la Spitalul Elias și trei la Spitalul de Urgență Floreasca.

UPDATE 17.06. În total au fost șase mașini cu 11 persoane implicate în accident, transmite ISU Bucucrești Ilfov. Patru victime vor fi transportate la spital.

Foto: INFO TRAFIC ROMANIA

Un accident grav de circulaţie a avut loc pe DN1, între localităţile Otopeni şi Baloteşti. Traficul este restricţionat pe ambele sensuri de mers, după ce o maşină a rămas suspendată pe separatorul de sens.

Din primele informaţii, în accident au fost implicate 6 autovehicule, în care se aflau 11 persoane.

Salvatorii intervin cu 2 autospeciale de stingere, 2 descarcerări, 4 SMURD dar şi un elicopter SMURD.

Foto: INFO TRAFIC ROMANIA

Traficul se desfăşoară pe o singură bandă

„La data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 15:51, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DN1- localitatea Balotești, km 18, a avut loc un eveniment rutier, în care a fost implicate mai multe autoturisme.

 

Foto: INFO TRAFIC ROMANIA

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier Ilfov, pentru cercetări, iar din primele verificări a rezultat faptul că, în evenimentul rutier, au fost implicate 5 autoturisme.

Din impact, a rezultat rănirea a 4 persoane, care urmează să primească îngrijiri de specialitate de la echipajele medicale sosite la fața locului.

La acest moment, traficul se desfășoară pe o singură bandă, în ambele sensuri”, informează poliţia.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati