Accident grav în București. Un șofer beat s-a răsturnat cu mașina pe linia tramvaiului 41

Un accident grav s-a petrecut duminică seara pe Șoseaua Virtuții din Capitală. Un șofer care consumase alcool a pierdut controlul asupra mașinii, a intrat pe linia tramvaiului 41, iar apoi autoturismul s-a răsturnat. Doi copii care se aflau în mașină au fost răniți și duși la spital, iar traficul a fost complet dat peste cap.

STB anunță că linia tramvaiului 41 este blocată pe ambele sensuri pe Șoseaua Virtuții între stațiile Orșova și Ciurel, iar călătorii vor fi preluați cu autobuzele, scrie Digi24.

Accidentul a fost semnalat la 112 în jurul orei 16:40. Din primele date, conducătorul unui autovehicul care circula pe Șoseaua Virtuții către Splaiul Independenței, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe calea de rulare a tramvaielor. Impactul a fost atât de puternic, încât gardul separator metalic pentru linia de tramvai a fost distrus, iar autovehicul s-a răsturnat.

În urma accidentului rutier, două persoane, minori, care erau pasageri în automobil au fost transportate la Spitalul „Grigore Alexandrescu” pentru îngrijri medicale.

Polițiștii fac cercetări la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati