Accident grav în Capitală! Două victime, după ce o mașină s-a răsturnat. Traficul, îngreunat

Traficul este blocat, la această oră, pe DN1, după ce o mașină s-a răsturnat în Pasajul Băneasa. Autoturismul a sărit peste parapet. Două persoane au fost rănite. Una din ele a fost preluată deja de un echipaj SMURD. 

 

Trafic blocat pe DN1, după un accident grav în Pasajul Băneasa. Din primele informații, autoturismul s-a răsturnat și a sărit peste parapet. O victimă a fost preluată de o ambulanță și transportată de urgență la spital. O altă ambulanță a fost așteptată pentru cea de-a doua victimă care era chiar șoferul autoturismului. Poliția și pompierii au ajuns la fața locului pentru a elibera traficul, scrie realitatea.net.

„Un autoturism care circula dinspre Băneasa spre Piața Presei nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a intrat în parapet și s-a răsturnat pe o parte. Evenimentul rutier s-a soldat cu rănitrea ușoara a pasagerului din dreapta, soția soferului. Aceasta a fost dusa la spital pentru îngrijiri”, a declarat, într-o intervenție la Realitatea PLUS, Claudiu Costea, purtător de cuvânt Poliția Rutieră.

Șoferul nu a suferit vătămări. Testat cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost negativ. În zonă se circulă cu dificultate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati