Accident grav în Capitală. Un șofer a intrat într-o autoutilitară care transporta scânduri

Un accident grav a avut loc în Capitală, în zona Colentina. În urma acestui accident o persoană a fost grav rănită. Cel mai probabil din cauza vitezei, un autoturism a lovit o autilitară încărcată cu scânduri. Acestea au trecut prin parbriz, rănindu-l grav pe șoferul în vârstă de 58 ani, scrie antena3.ro.

Bărbatul a avut nevoie de resuscitare la fața locului. A fost transportat apoi la spital de echipajul de ambulanță chemat să-i acorde primul ajutor.

„În jurul orei 12.10, în zona Șoseaua Colentina – Pod Europa, sensul de intrare în Mun. București, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 3 autovehicule. A fost restricționată circulația pe sensul de intrare în Mun. București.Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea gravă a unei persoane care a fost transportata la spital. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier” se arată în comunicatul Poliției.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati