Accident în Capitală între un autobuz STB și o mașină condusă de un șofer începător

Un grav accident de circulație a avut loc vineri seară în centrul Capitalei între un autobuz STB și o mașină condusă de un șofer începător. În urma coliziunii, un pasager din autobuzul 123 a fost transportat la spital.

Accidentul s-a produs pe Bulevardul Unirii, una dintre cele mai aglomerate artere din București.

Din câte se pare, șoferul autoturismului, un tânăr care avea luat permisul de conducere de puțin timp, a vrut să vireze la dreapta pentru a intra în parcarea din faţa Bibliotecii Naționale. El a efectuat această manevră direct de pe banda a doua, fără să se asigure. Pe banda unu, despărţită prin linie continuă de banda doi, circula regulamentar autobuzul 123 al STB.

Şoferul a încercat să frâneze, dar nu a mai avut timp să evite coliziunea.

În urma impactului violent, unul dintre pasagerii autobuzului, un bărbat în vârstă de 35 de ani, s-a ales cu nasul spart. El a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, potrivit Antena 3.

Din forța impactului, autobuzul a lovit şi un alt autoturism parcat în zonă. Cei doi şoferi au fost testaţi pentru consum de alcool, iar rezultatele au ieşit negative. Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz și fac verificări.

Foto: arhiva newsbucuresti.ro

 

 

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati