UPDATE Femeia care a căzut pe șine la stația de metrou Piața Victoriei a murit

0
1628
metrou

UPDATE Femeia care a căzut pe șine la stația de metrou Piața Victoriei a murit. Deși s-a încercat resuscitarea ei, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.


Știre inițială

Accident la metrou, în stația Piața Victoriei după ce o femeie a căzut pe șine. S-a intervenit pentru salvarea ei, după întreruperea curentului pe calea de rulare, conform biziday.ro.

Circulația trenurilor a fost temporar întreruptă pe Magistrala 2 (Berceni – Pipera), iar ulterior a fost reluată pe un singur fir, alternativ.

Potrivit TVR, care citează un comunicat Metrorex, accidentul s-a produs la ora 15, iar compania nu exclude o posibilă tentativă de suicid. Ulterior curentul a fost întrerupt, pentru extragerea victimei de sub tren.

DSU informează că ISU București intervine pentru salvarea unei persoane de sex feminin, 59 de ani, aflată în stare de inconștiență, care a fost extrasă de pe calea de rulare și i se acordă primul ajutor. Nu există alte informații despre starea victimei.

Inițial traficul a fost restricționat în totalitate pe Magistrala M2, dar ulterior a fost reluat, cu circulație pe o singură linie în Piața Victoriei 2, pentru efectuarea cercetărilor. Stația de metrou este închisă călătorilor, iar trenurile nu opresc în această stație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.