Accident produs pe A2 Bucureşti-Constanţa, în zona localităţii Valu lui Traian. Traficul spre Capitală este restricţionat

Cinci persoane sunt transportate la spital, duminică, după un accident produs pe A2 Bucureşti-Constanţa, în zona localităţii Valu lui Traian, fiind implicate două autoturisme. Traficul spre Capitală este restricţionat pe prima bandă în zona accidentului, scrie news.ro.

  • Accidentul s-a produs la kilometrul 208 al Autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul spre Capitală, fiind implicate doupă autoturisme.

Acolo au intervenit pompierii de la Detaşamentul Palas cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială SMURD B2, precum şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Cinci persoane sunt transportate la spital

Potrivit ISU Constanţa, în accident au fost împlicate şase persoane. Cinci dintre acestea vor fi transportate la spital, fiind vorba despre o femeie de 52 de ani, un copil de 12 ani, un bărbat de 25 de ani, o femeie de 27 de ani şi o tânără de 22 de ani.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a anunţat că traficul este restricţionat pe prima bandă a Autostrăzii A2 pe sensul Constanţa – Bucureşti, la kilometrul 208, în zona localităţii Valu lui Traian, judeţul Constanţa.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati