Accident rutier grav în Piața Constituției, în care au fost implicate șapte mașini

Un accident a avut loc în București, în noaptea de sâmbătă spre dumincă, în urma căruia șase persoane, printre care doi minori, au ajuns la spital, potrivit stirileprotv.ro.

Două mașini s-au izbit puternic, iar una dintre ele a fost aruncată în patru autoturisme parcate – în care se aflau oameni. Unul dintre răniți a rămas captiv între fiare și a fost nevoie de intervenția pompierilor.

Accidentul a avut loc după miezul nopţii, în Piaţa Constituţiei din Capitală. Martorii povestesc că una dintre maşini, care se afla pe bandă a doua, ar fi virat brusc la dreapta pentru a intra în parcare. În acel moment, s-a izbit violent cu autoturismul care circulă pe prima bandă.

Pasager: „Am plecat de la semafor, am fost banda de înainte şi la dreapta, dânsul a fost banda doar de înainte. Ne-a apărut în faţă, am frânat, l-am lovit. Eu am scăpat fără vătămări, şoferul din păcate s-a accidentat.”

În urma impactului puternic, una dintre maşini a ricoşat în alte patru autoturisme parcate, iar o persoană a rămas încarcerată.

Martor: „Am văzut momentul în care roata de la Golf a sărit şi uitaţi unde a ajuns. Cum a ricoşat şi acea roată, putea să ajungă, Doamne fereşte, în capul cuiva. S-au strâns câţiva pe lângă maşini, au început să acorde primul ajutor cui au putut şi au sunat la 112.”

Imediat a fost dată alarma, iar la fața locului au ajuns echipaje de poliţie şi pompieri.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati